Edmond Fallot - Hrubozrnná hořčice na bílém víně
Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno (16,7%) (se siřičitany), ocet, sůl, plevy z hořčičných semínek, cukr, koření. Více
Kód produktu: Prdkt00331Doprava a platba
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl.
Druh produktu | Hořčice |
---|