Ortomio Italské olivy plněné Peccorinem

Ortomio olivy plněné krémem ze sýru Peccorino. Typický italský předkrm a antipasto, zelené olivky a typický tvrdý italský sýr vyráběný z ovčího mléka. Vybrané olivy bez pecky dodávají tomuto sýru správnou středomořskou chuť.
121 Kč
Dostupnost: Skladem
Ortomio Italské olivy plněné Peccorinem
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Kvalitní výběr výrobků z Evropy
Kvalitní výběr výrobků z Evropy
NL, IT, CH, FR, SK
Rozumíme svému oboru
Rozumíme svému oboru
přes 20 let zkušeností
Rychlé doručení 2-3 dny
Rychlé doručení 2-3 dny

Detailní popis produktu

Složení: zelené olivy bez pecky 58%, slunečnicový olej, náplň 10% [česnek, ovčí sýr Pecorino Romano DOP 3% (ovčí mléko, sůl, syřidlo), bramborová moučka, strouhanka (pšeničná mouka, sůl, droždí)], sůl, regulátory kyselosti: kyselina mléčná a kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová. Podtržené jsou alergeny.

Po otevření uchovávejte v chladničce.

Může obsahovat pecky.

Vyrobeno v Itálii.

Název Pecorino pochází z italského slova pecora, které znamená ovce. Sýr má barvu smetanovou až sýrově světle žlutou. Pecorino s delším zráním mají vytvořenou kůrku sýrově žluté barvy o různé tloušťce v závislosti na délce zrání. speciální italský ovčí sýr ve slaměném obalu. Je vyráběn z toho nejlepšího nepasterizovaného mléka, díky čemuž nabízí celou škálu chutí přírodní mikrobiotické flory. První fáze zrání trvá nejméně 60 dní, kdy je sýr ukládán do chladících buněk. V druhé fázi se sýr opatrně přenáší do jeskyň Roncione, které jsou k uskladnění sýrů určené již od roku 1700. Zde je sýr zabalen do slámy a umístěn na dřevěné plaňky, kde v chladném podzemním prostředí odpočívá dalších 90 dní. Díky tomu má sýr možnost dýchat, což zaručuje jeho plnou, bohatou a voňavou chuť.